phonegsm.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

Antet
Catalog produse
Marci produse
Ghidul tau autentic de shopping.

Livrare / Termeni si conditii

 Detalii Livrare si Plata

Telefoanele nu sunt blocate in nici o retea, sunt la liber si sunt comercializate fara abonament.

Produsele comandate la PhoneGsm se livreaza în toata tara prin serviciile de curierat rapid.

Taxa de livrare pentru localitatile aflate în raza de actiune a curierului este de 25 Ron (TVA inclus)

Pentru localitatile situate in afara retelei firmei de curierat , se percepe o taxa suplimentara de 0,8 Ron / km fara TVA . Aceasta distanta extra este calculata raportat la cel mai apropiat sediu al firmei de curierat. 

Ai posibilitatea sa deschizi coletul la primire inainte de plata pentru a verifica integritatea produselor comandate. Acest serviciu este inclus in taxa de transport. Toate Telefoanele sunt Noi, 100% originale, ambalate corespunzator.

Termenul de livrare se discuta individual cu fiecare client în parte în functie de preferinte. Astfel, imediat dupa ce vei face o comanda pe site-ul PhoneGsm , in cel mai scurt timp vei fi contactat de catre un operator vanzari pentru a stabili împreuna toate detaliile comenzii tale.

Produsele livrate sunt ambalate corespunzator in depozitul nostru, te rugam sa verifici coletul în fata curierului.

Coletul contine factura fiscala, certificatele de garantie si produsele comandate pe care le vei primi în cutia originala asa cum sunt puse in vanzare official de catre producator.

Termenul de livrare variaza de obicei intre 24 ore si 48 ore, in functie de adresa dumneavoastra.


 

Cum platesc ?

Platile la Phonegsm.ro se fac în LEI in baza facturii care insoteste produsele.


Plata ramburs 


Pentru aceasta modalitate de plata achiti produsele in momentul in care coletul ajunge la tine. 

 


Termeni si Conditii

 

Prin utilizarea serviciilor PhoneGsm.ro sunteti de acord cu urmatorii termeni si conditii:

1. Produsele afisate pe site:

* Imaginile si datele tehnice ale fiecarui produs postate pe site au un caracter strict orientativ, iar Phonegsm.ro nu raspunde pentru acestea. Este obligatia clientului de a se informa si din alte surse despre caracteristicile tehnice si estetice ale unui telefon înainte de a-l comanda.

* Toate produsele puse în vânzare de catre Phonegsm.ro sunt noi, originale, sigilate si beneficiaza de garantia oferita de producator.

2. Stocuri

* Stocurile produselor se actualizeaza zilnic pe site, dar pot aparea discrepante intre stocul real si cel afisate. PhoneGsm.ro nu poate garanta disponibilitatea tuturor produselor afisate. Ne rezervam dreptul de a nu onora o anumita comanda in cazul in care respectivul produs dispare din oferta curenta, nu este in stoc, nu se mai fabrica sau pentru oricare alt motiv.

3. Garantia:

* Toate produsele comercializate de catre magazinul nostru online beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei romanesti in vigoare (OUG 21/1992, Legea 449/2003 si OUG 174/2008)

* In momentul sosirii unui produs la service se va face o scurta verificare vizuala a produsului. Daca se constata urme de loviri sau manipulari defectuoase ale coletului, sau daca starea acestuia nu este impecabila din punct de vedere al integritatii, se va face un proces verbal care sa semnaleze aceste probleme.

*Pentru produsele din categoria accesorii ( incarcator, cablu de date etc) garantia este de 60 de zile din momentul facturarii.

* Se va solutiona orice problema de service in garantie in termen de maxim 15 zile lucratoare de la receptia produsului. In cazul in care datorita unor probleme de aprovizionare/tehnice nu se pot inlocui produsele defecte in perioada precizata mai sus i se va propune cumparatorului o alta solutie tehnica pentru rezolvarea litigiului;

* UNITATEA DE SERVICE si VANZATORUL nu pot fi facuti raspunzatori pentru eventualele pagube colaterale generate de nefunctionarea produselor (de ex.: pierderea unor fisiere, date, neindeplinirea la timp a unor sarcini etc.)

* Nu fac obiectul garantiei produsele care au etichete sau sigilii de garantie deteriorate, indepartate sau modificate, produsele utilizate in conditii neadecvate (tensiuni de alimentare necorespunzatoare, supunerea la variatii mari de temperatura si presiune, socuri mecanice, manipulare incorecta, utilizarea produselor in conditii de umiditate, praf, noxe sau sub actiunea substantelor chimice etc.), setari si instalari incorecte, surse defecte, prize fara impamantare, patrunderea de lichide, metale sau alte substante in interiorul echipamentelor, interventia mecanica asupra produselor, conectarea sau deconectarea anumitelor componente in timpul functionarii echipamentelor.

* Acoperirea cheltuielilor aferente transportului produsului spre solutionarea garantiei revine in responsabilitatea clientului.

4. Returnarea produselor:

* Produsele returnate trebuie sa fie in aceeasi stare in care au fost livrate (in ambalajul original NEDETERIORAT, cu toate accesoriile si documentele care le-au insotit, fara sa prezinte modificari fizice, lovituri, zgarieturi, etc). 

*Atunci cand produsele nu satisfac asteptarile clientului din diverse motive,  si acestea sunt returnate, conditia este ca sa fie returnate in aceeasi stare in care au fost primite..

* Eventualele probleme legate de compatibilitatea dintre produsele achizitionate de pe acest site si cele pe care le detineti sau urmeaza sa le achizitionati din alte surse, precum si erorile clientilor in alegerea sau identificarea a produselor sau codurilor pe site nu fac obiectul responsabilitatii Phonegsm.ro

5. Preturile afisate pe site:

* Preturile postate pe site sunt exprimate în lei, sunt finale si contin toate taxele aferente, cu exceptia celor de transport.

* Phonegsm.ro îsi rezerva dreptul de a modifica preturile produselor, fara o notificare prealabila a clientilor sai.

6. Confidentialitatea datelor:

* Phonegsm.ro se angajeaza sa nu dezvaluie informatii despre clientii sai tertilor sau partenerilor si sa le foloseasca doar pentru comercializarea si livrarea produselor cumparate.

7. Copyright:

* Tot continutul acestui site este proprietate a SC Concept Online Srl, Cod Unic de Identificare: 41291462, si este protejat de legile internationale de copyright. Orice încercare de copiere a continutului site-ului www.PhoneGsm.ro se pedepseste conform legilor.

9. Termenii de Utilizare:

* Phonegsm isi rezerva dreptul de a modifica acesti Termeni de Utilizare fara o notificare prealabila a clientilor sai. 

spacer