Luni- Vineri - 09:30-19:00; Sambata - 10:00-16:00; Comenzi Online 24/7

Cosul dvs. este gol


Returnarea produselor

Renuntarea la cumparare

 

Conform legislatiei in vigoare, renuntarea la cumparare este aplicabila doar clientilor persoane fizice conform OUG 34/2014. Astfel, consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.

 

Renuntarea la cumparare in termen de 14 zile de catre consumator se poate aplica doar pentru produsele livrate prin curier.

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat , intact, fara urme de folosinta (zgarieturi, socuri mecanice, etc) , in ambalajul original nedeteriorat, cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit. 


Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client iar rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 14 zile de la retur. 


Rambursarea sumelor numai cu numerar se face dupa receptionarea si verificarea integritatii produsului. Nu sunt acceptate retururi expediate cu ramburs.

Daca produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca si nou, ne rezervam dreptul de a refuza.


Ordonanţă de urgenţă nr. 34/2014  


(1) Consumatorul beneficiază de o perioadă de 14 zile pentru a se retrage dintr-un contract la distanţă sau dintr-un contract în afara spaţiilor comerciale, fără a fi nevoit să justifice decizia de retragere


ARTICOLUL 14 - Obligaţiile consumatorului în cazul retragerii 

(2) Consumatorul suportă doar costurile directe legate de returnarea produselor.
(3) Consumatorul este responsabil doar în ceea ce priveşte diminuarea valorii produselor rezultată din manipularea acestora. 


 


spacer

phonegsm.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.